Om vårt firma

Kreative mennesker med lidenskap for sitt arbeid

Våre erfaringer

CorrectBygg har lang erfaring og kompetanse innen nybygg, renovering og oppussing. Vårt team står klart for å realisere dine byggebehov. Ønsker du å utvide din eksisterende bolig eller bygge nytt? Correct Bygg utfører større arbeider av høy standard og god kvalitet, enten det er på det private markedet eller bedriftsmarkedet.

Vår filosofi

Alt under ett tak, og vi kan bistå under hele byggeprosessen, fra byggemelding til ferdigstillelse. Vi har følgende sentrale godkjenning via vår samarbeidspartner (www.innovabygg.no), søker i tiltaksklasse 1 og utførelse av overordnet ansvar i tiltaksklasse 2.

Vårt team

 • Peter Rolstad Haugnæss

  Peter Rolstad Haugnæss

  Prosjektleder / Daglig leder / Partner
  Tlf: 97 55 22 33
  I Correct Bygg er Peter Haugnæss daglig leder, prosjektleder og partner. Dette betyr at han har ansvar for den daglige driften av selskapet; både innenfor system, utvikling, den løpende drift, økonomi, håndtering av innleie og faste ansettelser, mm. I tillegg til dette har Peter et overordnet ansvar for prosjekter Correct Bygg påtar seg. Peter er også HMS ansvarlig for bedriften.

  Peter har fra tidligere lang erfaring innenfor utleie bransjen, som forvalter og driftssjef. Der har han tatt del i oppbyggingen av en forvaltningskultur, som gir han solid erfaring med løpende oppfølging som våre kunder skal dra godt nytte av idag. Som driftssjef har han jobbet med alt fra service- til større oppussings- oppdrag. Spesielt rettet inn mot proffmarkedet.

  Kontak meg!
 • Daniel Orylski

  Daniel Orylski

  Prosjektleder / Partner
  Tlf: 97 46 52 96
  I Correct Bygg er Daniel Orylski partner og prosjekt leder. Dette betyr at han har hovedansvar for den daglige oppfølgingen av våre prosjekt. Daniel fungerer som vår byggmester med solid erfaring innenfor norske krav og forskrifter.

  Daniel har 6 års utdannelse med spesialisering som møbelsnekker, fra Polen. Han har bodd i Norge i 14 år, og har over 20 års erfaring innenfor sitt fag.

  Kontak meg!


Våre kunder og referanser

Mona
Move
Leie
InnovaBygg
​Dekorhuset

 • Ansettelser

  Vi er per idag ikke ute etter å ansette, men tar alltid en prat med erfarne og dyktige håndverkere. Vi har idag ansatt alt fra tømrere, murere, flisleggere, serviceteknikere mm.